A szellemiség és cél

Vállalkozásunk három fő jellemzője: fejlődés, kreativitás, töretlen elhivatottság, minőségi munka!

A The Visual Products kreatív csapata minőségi vizuális megoldásokkal, képekkel és videókkal járul hozzá vállalkozásod sikerének eléréséhez: legyen szó céges portrékról, esemény- és termékfotózásról, enteriőrökről, imázs- és reklámfilmről, promóciós tartalmakról. Nem csak vállalkozásoknak, hanem magánszemélyeknek is igyekszünk minél egyedibb tartalmakat gyártani. Fontos küldetésünknek érezzük, hogy megörökítsünk minél több csodás vagy fontos pillanatot. Legyen szó egy mámoros estéről a barátokkal vagy akár arról a bizonyos nagy napról, mi állunk rendelkezésedre rövid és pontos határidővel, számtalan ötlettel és széles mosollyal. Keress minket bizalommal!

fotós bemutatkozó kép

Fotós: Ősz Gergely

Szia! Üdvözöllek Téged a weboldalunkon ahol számos hasznos információt találsz rólunk és a munkásságunkról. Engem szólíts csak Gerinek, én felelek a profin elkészített képekért! A fényképészet számomra mindig is egy szenvedély volt: ugyanis az analóg technológiák iránti érdeklődésemnek köszönhetően választottam végül ezt a szakmát. Később egyetemi tanulmányaim során megtanultam a világítás, fényképkészítés és retusálás fortélyait. Legfőbb célom, hogy maradandót alkossak számodra: egy olyan egyedi és a saját ízlésednek megfelelő tartalmat, amelyre később is büszkén nézel vissza. Alig várom a közös munkát!

"Nem baj, megoldom Photoshoppal."

Videós: Tóth Bence

Szia! Tóth Bence vagyok a The Visual Products csapatának mozgóképért felelős tagja. Elengedhetetlennek tartom a sikeres projektek érdekében a közvetlenséget és nyitottságot, így kérlek szólíts csak Ben-nek. Már egészen fiatalon magával ragadott a mozgókép világa: kezdetben a filmek iránti érdeklődés, majd később az ez által szerzett vizuális tapasztalat gyakorlatba történő átültetése. Volt már videónézés közben hidegrázós élményed mert annyira jó volt a zene, a kompozíció és a vágás? Ha igen, akkor rokonlelkek vagyunk! Ugyanis az a célom, hogy a videóimon keresztül átadhassam ezt az élményt, és csak akkor érzem magam elégedettnek a projekt kapcsán, ha ez feltétel nélkül sikerül. Ezen kívül elengedhetetlennek tartom az alapos tervezést, de közben nyitott és figyelmes vagyok a környezetemre is, hogy ne érhessen váratlan meglepetés forgatás közben. Már várom a közös munkát!

„Nincs rossz felvétel, csak kevés vágókép.”

Bence bemutatkozó portré

Legyen a tiéd a következő sikersztory!

Vállalkozások mellett magánszemélyeknek is igyekszünk minél sokoldalúbb és egyedi tartalmakat gyártani. Célunk, hogy kreatív módon örökítsünk meg minél több megismételhetetlen pillanatot. Legyen szó egy felejthetetlen estéről a barátokkal, vagy éppen a nagy napról. Rugalmas határidővel, gazdag ötletekkel és hatalmas mosollyal várjuk megkeresésed. Bátran keress minket, hiszen számíthatsz ránk bizalommal!

Tedd meg az első lépést, Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mesélj nekünk a projektedről, mondd el az elképzeléseidet, mi első körben hasznos információkkal segítünk a megvalósításban.

Webdesigner

Hubay Zsombor

Elkészítem álmaid és vállalkozásod weboldalát

Építs saját médiát céges weboldalon keresztül online marketing eszközökkel. Segítünk létrehozni mindent, ami a webes megjelenéshez szükséges, legyen szó weboldalról, grafikákról, videós és fotós tartalmakról, SEO szövegírásról vagy jogi dokumentumok elkészítéséről.

20% kedvezményt kapsz!

Ha weboldalad elkészítéséhez a Thevisualproducts szolgátatásait választod, az általam elkészített weboldal árából 20%-ot spórolhatsz meg. Nekem fontos, hogy minőségi anyagokkal dolgozzak, ezért tudom neked is szívből ajánlani őket!

Köszönöm az ajánlást

qr-code